Over ons

Van der Palen GWW is een bedrijf dat gespecialiseerd is in rioolwerkzaamheden.
Naast deze werkzaamheden richt van der Palen zich ook op wegenbouw, grondwerk en andere voorkomende werkzaamheden in deze sector.

Wat u van ons kan verwachten:
– Deskundig advies
– Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen
– Flexibiliteit
– Goede communicatie
– Ook in de avonduren en weekend beschikbaar
– Nakomen van de gemaakte afspraken
– Heldere offertes
– Tot 3 maanden garantie na camera-inspectie

Bij ons staat goede kwaliteit hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat u volledig ontzorgt word in alle werkzaamheden rondom uw riool. Van graafwerkzaamheden tot bestratingwerkzaamheden.
Wanneer u zelf aan de slag gaat met het vernieuwen of repareren van uw riool kan u ook bij ons terecht voor de aanschaf van uw PVC materialen. Alle soorten en maten bieden wij aan tegen scherpe prijzen. Voor meer informatie neem contact met ons op. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte.

Toon van der Palen

Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben in grondwerkzaamheden als machinist en grondwerker, ben ik mij steeds meer gaan richten op de wegenbouw. Waarbij na alle voorkomende werkzaamheden in deze sector mijn specialisatie bij rioleringswerken ligt. Van renovatie van oude riolering tot het nieuw aanleggen van PVC of beton riool.
Om mijn rioleringswerkzaamheden verder uit te breiden heb ik daarvoor de nodige materialen en apparatuur aangeschaft. Dit om u in de toekomst zo efficiënt mogelijk van dienst te zijn.

© van der Palen | Grond-, weg- en waterbouw